ΔΜΚΘ-11191201 Έργο Ολοκληρώθηκε

Γενική Διεύθυνση Λειτουργιών Παραγωγής \ Διεύθυνση Μελετών Κατασκευών Θερμοηλεκτρικών Έργων

Ημερομηνία Υποβολής

Λήξη Υποβολής & Αποσφράγιση Προσφορών

Ημερομηνία (μέρα/μήνας/έτος) & 'Ωρα
20/12/2019 - 12:00

Στοιχεία Υποβολής

Καλέστε μας για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων σας:

Πληροφορίες: Πληροφορίες παρέχονται από τους κα. Κ. Μπεζαντάκου και κα. Π. Κουφού με Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο στις διευθύνσεις K.Bezantakou@dei.com.gr και P.Koufou@dei.com.gr Τηλέφωνο: 210 8232137
Υποβολή: Ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας “tenderONE” της εταιρείας cosmoONE του Συστήματος Ηλεκτρονικών Συμβάσεων ΔΕΗ, εφεξής Σύστημα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.cosmo-one.gr ή www.marketsite.gr.

Ο διαγωνισμός είναι διαθέσιμος για ηλεκτρονική υποβολή

Οδηγίες Ηλ. Υποβολής
Αρμόδια Υπηρεσία της ΔΕΗ για το Διαγωνισμό είναι η Διεύθυνση Μελετών Κατασκευών Θερμοηλεκτρικών Έργων (ΔΜΚΘ), οδός Αριστοτέλους, αριθ. 30-32, Τ.Κ. 104 33 Αθήνα, Τηλέφωνο: 210/8232599.

Πληροφορίες Διαγωνισμού

Γενικές Πλήροφορίες, Τεύχος Πρόσκλησης και Ανακοινώσεις

Αντικείμενο:

Στην έννοια του υπόψη Έργου περιλαμβάνονται ενδεικτικά και όχι περιοριστικά τα ακόλουθα: - Καθαρισμός της θεμελίωσης του μετώπου από χαλαρές αποθέσεις και ξένα σώματα και αποκάλυψη των υποσκαφών. - Τοποθέτηση σακκόλιθων εφαρμοστά στις υποσκαφές με το μεγαλύτερο βάθος, όπου το χυτό σκυρόδεμα θα έχει πρόβλημα να φθάσει. - Έμπροσθεν της θεμελίωσης και μέχρι τα άκρα του μετώπου όπου σταματούν οι πρισματικοί ογκόλιθοι, θα γίνει στοιβασία σακκολίθων κατάλληλου ύψους σε απόσταση 2,00 μέτρων από την θεμελίωση, ώστε να χρησιμεύσει σαν καλούπι για το χυτό σκυρόδεμα που θα γεμίσει την υποσκαφή. - Πλήρωση της υποσκαφής με ύφαλο χυτό σκυρόδεμα μέχρι και 20 εκατοστά πάνω από την στάθμη έδρασης των τεχνητών ογκόλιθων. - Πλήρωση των διευρυμένων κατακόρυφων αρμών των τεχνητών ογκόλιθων θεμελίωσης με σακκόλιθους. - Συμπλήρωση του πρανούς της θεμελίωσης με φυσικούς ογκόλιθους βάρους 200-400 κιλών, μέχρι την στάθμη της σκυροδέτησης. - Τόσο πριν από την εκτέλεση κάθε επιμέρους εργασίας όσο και μετά την ολοκλήρωσή της, ο Ανάδοχος θα πρέπει να βιντεοσκοπεί την περιοχή της επέμβασης και να προσκομίζει το υλικό βιντεοσκόπησης στην επίβλεψη του Έργου. - Αποκατάσταση οποιασδήποτε παρέμβασης γίνει, μετά από έγκριση της ΔΕΗ, σε υπάρχουσες κατασκευές ή έργα υποδομής η οποία είναι αναγκαία για την κατασκευή του παρόντος Έργου. - Αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημιάς προκληθεί με υπαιτιότητα του Αναδόχου σε υπάρχουσες κατασκευές, κτίρια και έργα υποδομής ή σε έργα που θα εκτελούνται από άλλους Αναδόχους. - Όλα τα υπόλοιπα έργα που τυχόν απαιτούνται για την πλήρη και άρτια κατασκευή και λειτουργία του Έργου.

Πρόσκληση: Τεύχος: ΔΜΚΘ-11191201
Ανακοινώσεις &
Συμπληρώματα:
Αρχική Ανακ. 29/11/2019
ΑΔ: A113439
Προϋπολογισμός: € 85.000 (χωρίς ΦΠΑ)
Διεύθυνση ΔΜΚΘ - Διεύθυνση Μελετών Κατασκευών Θερμοηλεκτρικών Έργων

Συνημμένα Αρχεία

Κατεβάστε (download) τα απαραίτητα αρχεία:

Όνομα Αρχείου Λήψη
Τ2 - ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ Λήψη
Τ3 - ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ Λήψη
Τ4 - ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Λήψη
Τ5 - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Λήψη
Τ6 - ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Λήψη
Τ7 - ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ Λήψη
Τ8 - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ Λήψη
Τ9 - ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Λήψη